Review for Gezocht: Koen Konijn, boekenboef

Review for Gezocht: Koen Konijn, boekenboef

25166856Een leuk boek,

maar de beschrijving klopt niet helemaal. De politie (wel eigenlijk iedereen) gelooft Arthur in het eerste geval niet, totdat er iets gebeurd bij de agent.

Koen was een leuk konijn, maar ik vond hem iets te vervelend en soms ook een beetje dom. Dat hij zelf nooit had geweten van een bibliotheek. Hoe kun je dat nou niet weten? Als een bieb nou nooit had bestaan, ok, maar bibliotheken bestaan al jaaaarrrren. En terwijl ik zijn boekenpassie leuk vond, vond ik het ook een beetje overdreven. Dat hij blijkbaar niet zelf zijn boeken wil kopen, of een andere oplossing, maar meteen voor stelen gaat.

Ik vond het wel mooi hoe ze er achter kwamen wie Koen was toen ze hem moesten identificeren.

De art is ok, niet speciaal. Het past bij het boek, en dat is alles wat ik er op kan zeggen.

Zou ik dit boek aanraden? Ja, deels.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: