Review for De Schoenenprinses

Review for De Schoenenprinses

deschoenenprinsesDit was een leuk boekje, ben blij dat ik hem heb geleend bij de bieb.

De prinses was echt een leuk karakter, ik was bang dat ze echt verwaand en verwend zou zijn, maar het tegendeel was waar. Natuurlijk, ze was verwend, maar ze keek niet neer op mensen. Ik vond het leuk dat ze de hulp aannam van een meisje uit het dorp, en hoe dat eindigde was nog leuker. De prinses heeft iets geleerd, schoenen zijn leuk… maar ja, dat andere is toch belangrijker en leuker om te hebben.

Ik vond het geweldig om te zien hoeveel schoenen de prinses had. Wauw, trouwens, als elk paar past bij een jurk…. heeft ze dan ook een miljoen jurken? En zijn ze allemaal net zo leuk als die schoenen die ze heeft?

Eén ding vond ik toch wel apart, maar ik kan het vergeven, want het is immers een kinderboek. Het einde, dus alle vrouwen hebben dezelfde schoenmaat? Ik weet het, het gaat om het idee en om het gebaar, maar ik vond het toch een beetje vreemd.

De illustraties waren prachtig, alleen vond ik het wel jammer dat niet alles was ingekleurd/geverfd. Ik had af en toe het gevoel dat ik een onaf boek zat te lezen.

Verder zou ik dit boek aanraden, het is een leuk boek en ik weet zeker dat kinderen het erg leuk gaan vinden.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: