Review for Zelda de Piraat

Review for Zelda de Piraat

9789058389480Korte review voor een leuk, kort boekje.

Dit was een heel erg leuk boekje over piraten, over opgroeien, maar ook over je plek vinden in de wereld. Want de wereld is groot en is vol met van alles en nog wat.

Ik vond het hartstikke leuk dat de piraten een baby vonden en haar ook adopteerden. Misschien waren hun opvoedtechnieken niet altijd helemaal correct, ze hielden enorm veel van Zelda en dat is het beste wat je een kind kan geven. Liefde.
Ik vond de piraten wel een beetje een zwakke groep. Altijd maar Zelda gelijk geven, en alles doen wat mevrouwtje wil. Maar ja, nee zeggen kost je waarschijnlijk je hoofd, dus ik kan me voorstellen dat ze niks hebben gezegd.

Het einde was hartstikke leuk, ik had al een vermoeden dat dit zou gebeuren, en ik moest hard lachen toen het echt gebeurde. Hopelijk is Zelda gelukkig met de plek die ze heeft gekozen. Hopelijk kan ze dit lang doen.

De illustraties waren zo-zo. Soms mooi, maar ik vond de mensen niet echt mooi gedaan. De omgeving, de boot, de zeilen, die vond ik allemaal wel mooi gedaan. Vooral de zeilen waren leuk om te zien. Zoveel verschillende patronen!

Zou ik dit boek aanraden? Ja, ik weet zeker dat jong en oud dit verhaal en Zelda erg leuk gaan vinden.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: