Review for Foeksia en de hoed van Sinterklaas

Review for Foeksia en de hoed van Sinterklaas

23487706Het is weer bijna Sinterklaas (nog maar 3 nachtjes slapen), en ik dacht, hé dat leuke boekje dat ik had gekocht vorige maand kan ik nu dan eindelijk lezen. Nu past het perfect bij de tijd.

Foeksia vindt een hoed, een hoed die lijkt op die van een grote tovenaar! Maar is die hoed wel van een tovenaar, en is die tovenaar goed of slecht?

Ik vond het een echt leuk boekje, heel kort, maar ik denk niet dat je het langer wilt maken. Alles is gezegd en gedaan in het boekje. Eerst het vinden, dan het naar papa Kwark brengen en dan de waarheid en nog een leuke boodschap. 25 pagina’s is daarvoor meer dan genoeg.
Het las dan ook lekker snel weg (echt een lekker snoepje tussendoor, niet altijd gezond, maar oh zo lekker).

De illustraties waren (zoals verwacht) weer erg leuk en maakte het boekje nog leuker. Ik vond de Sint wel een beetje onrealistisch, aangezien ik hem voornamelijk ken als een magere lange man, maar in dit boekje was hij vrij fors (misschien zijn kleding, en anders heeft ie echt teveel pepernoten gegeten).

Ik denk dat dit een geweldig kadootje is voor in de schoen. Het is klein, handzaam, en een erg leuk verhaaltje. Ik denk dat kinderen dit erg leuk gaan vinden en heel blij zullen zijn met dit kleine geschenk.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: