Review for Een toetje om te zoenen!

Review for Een toetje om te zoenen!

23602360God wat een gedoe zeg.

Die meiden zijn echt triest hoor. Van een mug een olifant maken. Sure, Zilver is ook niet goed bezig, maar kom op zeg, jullie zijn oud genoeg om toch een beetje na te denken.

Wel ik ga zeker weten niet de rest van de boeken lezen, mochten ze ooit uitkomen. Sorry hoor, maar die meiden zijn afschuwelijk. Zeik zeik en nog eens zeik. Heeft Zilver een oplossing gaan ze alleen maar huilen.
Nou is Zilver (wie noemt zijn kind eigenlijk Zilver?) ook niet de snuggerste. Hé ik heb verantwoordelijkheden, ah, screw those, ik ga lekker met mijn misschien wel snel vriendje naar de film. In plaats van dat ze eerlijk is, liegt en bedriegt ze de boel bijelkaar. Echt… stomme griet.

David, urgh. Ik haat dat type mannen. Allemaal stoer en bikkel en voetbal en blergh. Tuurlijk, hij laat ook een andere kant zien, maar het is met zoveel moeite en zoveel gedoe gebeurd dat ik het niet serieus neem.

De cupcake recepten zijn leuk, maar ik denk dat het beter was geweest hadden deze aan het einde gestaan, nu kwamen ze soms zomaar poef er en leidde het af van het verhaal.

Ik ben dan ook nu bang dat het verhaal alleen maar slechter wordt. Vooral nu we ook een vriendje/vriendinnetje ding hebben.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: