Review for Wie Heeft Er Wél Een Boek Bij Zich?

Review for Wie Heeft Er Wél Een Boek Bij Zich?

23125812Wat een leuk boekje was dit.

Ja, boekje, want het was erg kort en ik denk dat het misschien leuker was geweest had het nog meer pagina’s had gehad. Nog meer leuke (en niet zo leuke) scenarios uit het onderwijs.

Een dingetje wat ik erg jammer vond was het feit dat er een tig aantal van de hoofdstukjes/stukjes niet over het onderwijs gingen. In plaats daarvan gingen ze over vakantie, of tandarts of iets anders. Ik kwam voor het ROC onderwijs en hoe hij zijn klas onder de duim hield, niet voor dingen die niet eens iets met het ROC te maken hadden. Erg jammer.

Ik vond de stukjes over de klas echt geweldig, soms moest ik hard lachen (vooral ook om hoe de jeugd daar is en ook het taalgebruik (fokking in plaats van fucking en zo nog wel meer)), maar soms zat ik ook mijn hoofd te schudden. Mijn favoriete stukje is het stuk waar hij een jongen probeert uit te leggen wanneer je nou jou of jouw moest gebruiken. Waarbij hij een antwoord kreeg die hij niet verwachtte. 😉

Oh en echt plus punten voor de titel. Dat was datgene dat zorgde dat ik het boekje oppakte en bekeek.

Het was een leuk boekje, en ik ben echt blij dat ik hem heb gelezen. Hopelijk zijn er meer van dit soort boekjes. Columns over het onderwijs en mensen die leraar/lerares zijn.

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: