Review for Kil

Review for Kil

23486825Wauw, wat een geweldig boek door Mel Wallis de Vries. Echt, ik had kippenvel over mijn lijf terwijl ik dit las. Mel Wallis de Vries flikt het weer door weer een geweldig boek te schrijven!

Het boek wisselt tussen verschillende tijden en ook personages. We hebben Tyrza, en wat er met haar gebeurd, en we hebben de politie en de erna tijd.

Tyrza, een dappere en leuke meid en ik was echt voor haar aan het cheeren, hopen en bidden dat ze ok zal zijn. Haar leven is al overhoop gegaan doordat haar vader is overleden, en dan gebeurd er dit.
De stukjes dat zij dus was ontvoerd, vast werd gehouden, en wat er met haar gebeurde bezorgde me enorm veel kippenvel, maar ik kon ook niet stoppen met lezen. Ik wilde per se weten wat er gebeurde, hoe het zou eindigen.

De politie stukjes waren ook gruwelijk, en hinten echt enorm naar een zekere uitkomst.

Er was ook een plot twist, die ik enerzijds had kunnen verwachten, maar ook weer niet. Het was echt een geweldige plot twist, niet zoals sommige boeken dat het je boos maakt, of het frustreert. Nee, deze maakte me blij.

De ontvoerder/dader was echt een griezel. Gewoon gruwelijk dat dat soort mensen er zijn. rilt Je moet er toch niet aan denken dat zoiets kan gebeuren.

Ik zou zeker iedereen aanraden dit boek te lezen. Het is kort, maar het is echt een rit om nooit te vergeten. Een echte aanrader! Lees dit!

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: