Review for Fabians Feest

Review for Fabians Feest

9789059652545Prentenboek voor de Kinderboekenweek 2014.

Een prachtig en leuk boek om te lezen. In tegenstelling tot een hele berg prentenboek is dit niet eventjes paginas omslaan, nee, je kunt de paginas ook openklappen, soms aan 1 kant, soms aan 2 kanten waardoor je een prachtige plaat krijgt met geweldige illustraties en verhaal. En het mooie? Dat zelfs al klap je hem helemaal open de illustraties altijd goed doorlopen. Zo zul je op een 1 pagina een stuk olifant/rug zien, en zodra je de pagina opent met de rest olifant, zie je op de uitgeklapte pagina ook een olifant, of iets wat die kleur matched. Echt super leuk.

Het verhaal zelf was ook mooi, en ik moest wel lachen om Fabian, hoe hij zo heerlijk aan het fantaseren was, hoe hij zijn moeder hielp op stukjes die voor haar eng waren.

En een plein met taart? Oh My, ja, lekker, dat wil ik ook wel. Of een rivier van limonade. Ookal denk ik dat ik het niet wil drinken, ik zag op dat plaatje ook iemand die er in zwom. Iewwwww. Nee dank je.

Al in al, is dit een mooi boek en is het echt een aanrader om het te lezen, vooral nu tijdens de feestelijke Kinderboekenweek.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: