Review for Stille Getuige

Review for Stille Getuige

9789020609516By God, wat was Nikki een vervelend kind zeg.

 

In plaats van dat ze eerlijk is, verschuild ze zich achter van alles. Ik had gewoon zin om haar door elkaar te schudden. Ik weet ook zeker dat haar relatie met Sarah gered had kunnen worden als ze gewoon eerlijk was geweest over het hele Martin gedoe. Maar nee, gewoon zwijgen, gewoon liegen, gewoon doen en dan verwachten dat de relatie tussen jullie het wel overleefd. snort

Ik had ook graag gehoopt dat Nikki wat ballen zou groeien en gewoon eerlijk zou zijn over de dreigementen. Je hoeft het niet alleen te doen, gewoon iemand (politie bij voorkeur) in vertrouwen nemen. Sure, het is eng, en ja, Martin zal flippen, maar kom op, is het echt waard om zo door je leven te gaan? In angst? Boosheid? Frustratie?

En sure, ik kan me voorstellen dat ze niet durft en dat ze bang is, maar niks wordt op gelost als je je telkens verstopt. Iedereen wil je helpen en jij rent weg en verstopt je.

En in plaats van dat ze dan eerlijk is met haar vriendje over waarom Vincent er was, zwijgt ze weer en gaat ze huilen en boehoeheoeoeheohoe. Stomme huppelkut.

Tim is ook een klootzak hoor. Je vriendin krijgt vreemde berichtjes, verteld je wat dingen en je denkt dat het allemaal maar een grapje is en dat je vriendin spoken ziet. Lekkere jongen ben jij zeg. En ondertussen haar nog wel leuk vinden, maar haar wel lekker de grond in raggen. Leuk, echt een geweldige relatie. Not.

Zijn al die mensen in dit boek incapabel of zo? Praten? Ho maar! Zwijgen is all the way to go! rolls eyes en zucht

Ah eindelijk, ze praat met iemand. Only took like 50% of the book!

De leeftijden van de meiden zijn ook apart. 14 jaar? Met alles wat ze doen? Nee. Sorry nee.

De uiteindelijke plottwist? Ik had al een vermoeden dat die persoon er iets mee te maken had, dus kwam het niet echt als een verrassing.

Ik ben blij dat ik door het boek ben. Het was een redelijk boek, maar ik had toch beter verwacht. Ik zou het niet aanraden.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: