Review for Double me, double you

Review for Double me, double you

9789025112660Een beetje overdreven, ja, ja ik weet het is een fictie boek.

Maar kom op? Ach ik doe effe NK turnen, ach en daarna heb ik wel een gaatje voor Eurovisie Songfestival voor kinderen, ach finale zo gepiept. rolls eyes Sorry hoor, maar NK turnen + finale in EVS??? Hahhahahaahahahahahaha, nee. Ach en ze hebben ook nog wel een gaatje om naar Oeganda te gaan. School???? Hallo?? Anyone? Effe een weekje van school? (En dan moeten ze nog naar Kiev toe.)

Nog meer ranting: “Het model was razend van woede.” snort Ze lijkt op een model is niet hetzelfde als een model zijn. En in plaats van ohh en ahh gaan als die meid opduikt, lig ik eerder dubbel van het lachen om het feit dat er vaak het model staat. 🙂

Het was een redelijk boek, maar ik zou het niet aanraden. De karakters waren best vervelend. Ja, je wordt gepest, maar om nou gewoon net zo hard terug te vloeken en tieren en te doen, is ook niet goed. Dan ben je net zo erg als de pester. Gewoon naar een leraar gaan, of een vertrouwenspersoon.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: