Review for Superjuffie in de Soep

Review for Superjuffie in de Soep

9789000326853Yeah voor een nieuw boekje van Superjuffie!! Die ik meteen kocht toen ik haar zag ik de boekenwinkel gisteren. 🙂

Dit keer krijgt Superjuffie upgrades voor haar pakje/outfit, Meneer Snor is weer zoals altijd irritant en stom, en er is zoals ook altijd weer een lesje te leren. 🙂

Dit keer is dat lesje plastic soep, of plastic troep in de zee die problemen veroorzaakt voor de dieren. Ik vond het heel erg leuk dat ze daar over schrijven, het is immers een probleem, maar veel kinderen weten er niks van, en door dit boek komen ze er achter op een manier die niet belerend is.

Juf Josje was zoals altijd leuk, ookal vond ik het nogal vervelend dat ze altijd wegging als ze dates had met Hakim. Ik kan me voorstellen dat Hakim zich behoorlijk rot voelt. Toch blijft hij altijd bij haar. Zoooo lief.

Het school-gedeelte was leuk, maar meneer Snor doet me denken aan iemand die ik ken. Die gedraagt zich precies hetzelfde. Je kunt nooit iets goed doen voor diegene.
De kinderen waren geweldig, spreekbeurten, wegpesten van nieuwe jufs en meehelpen met het milieu.

Ik kan niet wachten op het volgende boek, ben wel benieuwd waar het deze keer is.
Oh en bedankt voor die leuke kortingsactie voor Sea Life. Ik weet waar ik heel snel heen ga. 🙂

 

5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: