Review for Het geheim van kamer 13

Review for Het geheim van kamer 13

9789025846381Een interessant boekje, maar toch een aantal dingen die ik niet echt leuk/vreemd vond:

  1. Nitie, wat is dat voor naam, ik heb nog nooit iemand gekend die zo heette, wat is haar echte naam? Heb ik iets gemist?
  2. Ik vond het erg zielig voor het konijn, werd overal maar meegetrokken en door Max zelfs een keer op een slechte manier vastgehouden.
  3. Ze is 10 jaar oud en weet niet wat de mazelen zijn???? Beetje vreemd, ik weet dat we vaccinaties en zo hebben, maar kom op, een kind weet heus wel wat mazelen zijn hoor.

Ook het mysterie was wel leuk, maar ik had meer verwacht over die kamer 13. Het kwam 1 keer echt voor in het begin, en daarna helemaal aan het eind weer. Noem het boek dan liever: Het Geheim van Amelie or Het Geheim van de Zingende Zaag of Het Geheim van Het Portretje. Dat klinkt alles beter dan een geheim over een kamer die misschien 2 keer wordt genoemd. Het uiteindelijke geheim van Amelie was ook een beetje saai en anti-climax. Ik had wat meer er van verwacht.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: