Review for Vampier in de School

Review for Vampier in de School

978902585177Ik ben nog steeds bezig om Paul van Loons boeken te lezen. Langzaamaan kom ik er wel.

Dit boekje was razend leuk en ik heb echt veel plezier gehad om het te lezen.
Jacko is een geweldig hoofdpersoon en ik vond het zo sneu voor hem dat niemand (zelfs zijn opa die toch vaak verhalen verteld) hem niet geloofde en hem voor gek verklaarde. Gelukkig vindt hij Sara en ook nog iemand anders die hem wel geloven. Ik vond hem ook zeer moedig en dapper. Hij ging gewoon achter de vampier aan met een klein stokje en veel lef. Hij was ook een goede vriend, zo een die je niet altijd vindt. 🙂

Sara was leuk, maar ik vond het jammer dat ze niet meer aandacht kreeg. En ik hoop ook dat zij en Jacko bij elkaar komen, ze zijn zo leuk bij elkaar.

Ik zal verder niks verklappen, want ja, dan hoef je het boek niet te lezen. Laat ik het zo zeggen: Het was een leuk boek, met leuke plottwists die je niet altijd ziet aankomen. Zeker een aanrader voor
iedereen die van vampier boeken houdt.

4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: