Review for Trubbel de Trol

Review for Trubbel de Trol

9789021672632Een leuk boekje, maar er waren een aantal dingen die niet klopten (taal) of plaatjes.

Voorbeeld: Ze ontmoeten de trol, en Pepijn zegt dat de trol een groene broek draagt. Terwijl op het plaatje je duidelijk kan zien dat hij geen broek draagt, maar een lendedoek/jurk ding. Ook teleurstellend, als ze Trubbels opa volgen en zijn voetsporen zien. Zijn voetsporen zijn gigantisch. Net zo groot als 1 1/5 volwassene, terwijl je later dus opa ziet, en zijn voeten eigenlijk niet zo groot zijn. En later op een ander plaatje zie je die voeten wel weer goed en lijkt het er op alsof de trol 4x zo groot is geworden. Beetje jammer en het zou leuk zijn als het hebben gecheckt voordat ze het uitbrachten.

Verder, karakters waren leuk. Ik vond vooral Trubbel echt geweldig. Maf Trol beest. Vooral het stukje met Pietje was briljant. Ik had al vermoedens hoe het zou eindigen en het was niet teleurstellend toen het zo ook gebeurde. Trubbels eetlust was ook leuk, hoe hij alles probeerde op te eten (vooral dingen op de tv).
Pepijn en Sanne waren ook leuke karakters maar ik vond ze een beetje zeurderig. Ja, jullie zijn verhuisd, en ja boehoe alles is ver weg, maar jullie proberen het niet eens.

Het einde was wel een beetje bleh en ook jammer. Maar ach, verder was dit een leuk boekje over trollen en boswachters en verhuizingen.

 

2.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: