Review for Max en de ontplofte vriendschap

Review for Max en de ontplofte vriendschap

9789000333202Ik heb op dit boek nu al een lange tijd gewacht, zo blij dat er weer een nieuw deel uit is gekomen. Ik moest even zoeken, Bruna had hem niet, maar gelukkig wel een boekenwinkel in de buurt.

Zoals verwacht is het verhaal weer hartstikke leuk, ook al had ik hetzelfde probleem als de vorige keer, er zijn gewoon teveel karakters en af en toe moest ik wel terug naar het begin gaan om te checken wie nou ook al weer wie was.

Dit keer hebben we weer meerdere dingen die mis gaan. De kat van Feline verdwijnt, mensen willen het pleintje ombouwen, de supermarkt zit in de problemen, en we hebben ook nog een vriendschap die door dit alles ontploft. Je zou zeggen, dit is toch veel te veel? Ja, dat dacht ik ook, maar Jacques Vriens weet het zo in elkaar te breien dat het een geheel is. 🙂

Ik was heel blij om iedereen weer te zien.

Ik heb alleen nog een klein dingetje, ik zou heel graag de illustraties in kleur willen zien. Dat mis ik nou net.


4stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: