Review for Het Geheim van de Gouden Hockeystick

Review for Het Geheim van de Gouden Hockeystick

Ik had meer verwacht van dit boekje. 9789025861865

Mees was voor het meeste boek gewoon onuitstaanbaar, jaloers en urgh. Ik vond hem ook vreemd reageren tegen het meisje dat hij leuk vond. Ze zegt een paar keer dat ze alles voor hem zou doen. Dat is toch leuk? Zou je zeggen, maar Mees heeft er eerder een hekel aan. Waarom? Ik heb niks gevonden waarom Mees dat niet wil dus het is een beetje vreemd en apart.

Willemijn en Joris waren best leuk karakters, en ook al werd het een beetje vervelend hoe hij de hele tijd Mees niet geloofde, ik kan me ergens voorstellen waarom hij zo reageert. Als mijn vriend zo geobsedeerd zou zijn over iets en over niks anders wil praten, zou ik ook zo doen.

Caspar, ik mocht hem al vanaf het begin niet, en toen zijn geheim uitkwam nog minder. In plaats dat hij al vanaf het begin gewoon eerlijk was, loog hij door alles heen, gebruikte hij dingen die niet mochten en nog wat meer dingen.

Ik vond het wel leuk dat het over hockey gaat. Nooit gespeeld, maar ik vind het wel leuk om er over te lezen.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: