Review for Ondertussen Ergens Anders

Review for Ondertussen Ergens Anders

9789059652392Een boekje dat je de boekenweek 2014 kon krijgen.

Ik had toch iets anders verwacht toen ik de beschrijving las van dit boek. Er waren wel wat reisverhalen, en ze waren ook vaak wel redelijk goed, maar toch had ik bij sommige verhalen nou niet het het reisgevoel. We hadden zelfs 1 verhaal over Indië en over een moeder van de hoofdpersoon en hoe die door verschillende kampen en ook naar Nederland heeft gereisd. Het was een interessant verhaal, daar niet van, maar ik vond het nou niet echt passen.

Verder, om nou te zeggen dat het allemaal BN-ers zijn… niet echt. Een aantal ken ik echt niet, en sommmige heb ik alleen de naam van gehoord, maar verder geen idee wat ze doen of wie ze zijn.

Maar ach, het was een gratis boekje (en wij Nederlanders houden van gratis dingen, maakt niet uit wat), en het was ook nog eens kort, dus het was niet erg. En de reisverhalen die ook echt reisverhalen waren, waren dan ook wel leuk. Vooral leuk dat er een aantal ook fotos hebben, dat geeft het verhaal toch wat meer diepte.

De leestips waren nou niet echt spannend, dus ik heb geen nieuwe boeken gevonden.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: