Review for Help! Wie Klopt Daar?

Review for Help! Wie Klopt Daar?

9789025850340

En nu heb ik dus de hele serie compleet gelezen. Ja, ja ik weet het de serie is nog niet klaar, en er komen meer boeken. Maar zoals ik al zei in mijn review voor boek 1 tot 9, ik stop met deze serie.

Het was leuk, maar het is toch hetzelfde, elke keer. Restaurant in de midden van nergens, mysterieuze dingen, zusjes zoeken en vinden oplossing, papa kan weer niet koken en de zusjes helpen hem (met hulp vna Frida) en poef, boekje klaar. Ook het feit dat de tekenstijl/illustraties van goed naar slecht zijn gegaan, heeft dit besluit geholpen.

Nu dit boekje, het gaat over Sinterklaas, dus ik ben een beetje laat (of vroeg, hangt er maar net van af hoe je het bekijkt). Maar het was wel een leuk boekje, wel jammer dat hij zo kort was, ik had ook graag willen weten wat er nou in die surprises zat en de reacties op de surprises. Ach ja.

Leuke illustraties, na 2 boeken te hebben gelezen met de niet zo goede tekenstijl, ben ik superblij met deze stijl. Yeah voor Georgien Overwater!

 

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: