Review for Vluchten

Review for Vluchten

Vluchten Een zo-zo boek.

Ik vond de beschrijvingen over hoe de leefomstandigheden in Hebron waren goed geschreven, soms was het net of je er midden in stond.

Maar helaas, de rest van het boek was zo-zo. Ik vond het een beetje vreemd dat in al het serieuze dat er gebeurde, Musa de stem van zijn overleden Grootvader hoorde en er mee praatte. Dat leidde best af en zorgde ervoor dat ik niet echt veel meer serieus nam.

Ook de relatie/verliefdheid van Rachel en Musa was nou niet echt een relatie of er gebeurde veel. Alles gebeurde in het laatste stuk van het boek, en zelfs dan is het hoogstens af en toe een hoi en een klein gesprekje.

Zo ja, ik ben teleurgesteld, ik had meer verwacht toen ik de blurb op de achterkant las.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: