Review for I Love Liv 3

Review for I Love Liv 3

I Love Liv 3 We zijn al bij het derde boek in deze super leuke serie. 🙂


Dit keer met meer Liv, liefdes problemen, 3 vaders (ja ja), 1 zwangere moeder, borstkanker, modellen zus en nog veel meer. 🙂

Liv is ondertussen een echte puber aan het worden, meer dan eerst. Maar ik mag haar steeds meer, ik vond haar in de eerste 2 boeken toch wat meer kinderlijk, nu vind ik haar veel gezelliger en leuker en beleeft ze heel wat meer.

Het boek is nog steeds geschreven in dagboek formaat, met natuurlijk de bijna-dagelijkse kleine briefjes die de gegevens van de dag geven (vaak echt hilarisch om te lezen). Ook present zijn smsjes, chatberichtjes, Liv Love column en meer. Echt leuk om die berichtjes en zo te lezen, maakt het boek extra leuk. 🙂

Ik vond het trouwens wel mooi toen ze haar moeder eindelijk (ze moest wel. Want haar moeder, zucht moeders, las een berichtje op Liv haar telefoon, en ze had wat uit te leggen) vertelde over Joep en ook over Carl. 🙂 Moeder had van alles verwacht maar niet dat Liv contact heeft met haar echte vader.

Arme Lotte en haar moeders. Vreselijk, borstkanker. Ik vond het echt verdrietig voor Lotte en voor haar moeders, ik bleef maar hopen dat alles goed zo komen.

Ik vond het wel apart dat ze het over indrinken hebben, zijn ze niet ongeveer 13 jaar oud? Ik heb wel gehoord over de jeugd en drinken, maar seriously? Maar goed dat de leeftijd voor drank omhoog is gegaan. En als 13 jarig meisje tot 1 uur ‘s nachts wegblijven? Wauw.. Wauw.

Echt God die drama tussen Sem en Michael. Dat was wel een beetje teveel van het goede vond ik.

En Londen was leuk, maar urrrrgghhh One Direction… Gelukkig maar een klein stukje en niet meer.

In het kort, een razend leuk boek, ik heb echt genoten van Liv en haar avonturen. 🙂

Ik kan zeker niet wachten op boek 4, hopelijk komt ie snel!

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: