Review for Dat is mijn moeder niet

Review for Dat is mijn moeder niet

Dat is mijn moeder niet Een boek over stiefmoeders.


Dit was een heel interessant boek over hoe het voor de schrijfster was om stiefmoeder te worden. Wat ze allemaal probeerde te doen om het zo goed mogelijk te doen. Over de reacties van de kinderen (heerlijk om die te lezen), de reactie van de ex-vrouw. Ook over hoe het voor haar voelde, hoe ze het gewoon soms even niet trekte en ze haar alleen tijd nodig had.

Ik vond het echt leuk om te lezen, hoe ze gewoon haar best bleef doen, geduldig bleef (en soms dat ze niet zo geduldig was) en er later pas achter kwam dat er verschillende hulp fora waren voor stiefmoeders.

Ook leuk vond ik hoe ze beschreef hoe het in het gezin ging, dat de kinderen de ene week naar mama gingen, en de andere week bij papa waren. Over de kleine probleempjes die daar mee kwamen, en de verschillende regels. Maar ook vergaderingen/besprekingen over de kinderen.

Ik zou dit zeker aanraden aan iedereen.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: