Review for Jubelientje krijgt een pluim

Review for Jubelientje krijgt een pluim

Jubelientje krijgt een pluim Een beetje vroeg (of misschien te laat) om een Sinterklaas boek te lezen, maar dit was het enige boekje wat ik nog moest lezen over Jubelientje, en ik had geen zin om te wachten tot het weer Sinterklaas was.

Dit is weer een geweldig leuk boekje over Jubelientje. Het wisselt af tussen verhaal (met prachtige platen) en strips. Jubelientje die weer als vanouds van alles probeert te krijgen (dit keer wil ze twee eekhoorntjes) en Jubelientje die weer heerlijk eigenwijs is.

Ik vond het leuk dat ze van “”Sinterklaas”” mocht helpen met pakjes rondbrengen naar haar vrienden en familie. Ik vond het van Roy wel knap dat hij door had dat het Jubelientje was en niet een zwarte Piet. Over het algemeen hebben kinderen dat niet echt door, vooral niet op die leeftijd.

Maar het was een leuk boek, misschien ga ik hem wel weer herlezen wanneer het Sinterklaas is. 🙂

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: