Review for Zwart water

Review for Zwart water

Zwart water Een mooi, zielig maar ook langzaam verhaal, ik moest me af en toe echt door het verhaal heen slepen.
Ik had echt een hekel aan Oom Louis, wat een griezel is dat zeg. Rijk en dan maar denken dat hij alles maar mag doen. Vieze oude man, die zijn handen en gedachten bij zich moet houden.
En Hugo… ik dacht misschien is hij anders, helaas door het hele boek heen is hij twee gezichten, 1 kant aardig, de andere kant zo duidelijk zijn vader. Achter de vrouwen aan zitten en verwachten dat ze dat maar leuk vinden.

Arme Mattias, hij deed zo zijn best, en alles ging zo goed voor hem, hij was bijna thuis en dan gebeuren er dingen als dat. Ik hoop zo dat zijn moeder, zus en broertje het eten hebben gekregen, dat alles goed is gekomen voor die 3.

Het was echt een trip die niemand meer wilt doen. Kakkerlakken, ongelukken, windstilte en meer. Het was wel interessant om te zien dat, zoals in de meeste boeken, het weer wordt geschoven op iemand/op bijgeloof, angst voor het onbekende.

Het was een goed boek, maar het feit dat het gewoon te langzaam ging af en toe, en ik ook hoopte op een goed einde, geef ik het 2 sterren.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: