Review for Villa Fien

Review for Villa Fien

Villa Fien Villa Fien was weer een superleuk boek geschreven door Janneke Schotveld, met geweldige prenten door Annet Schaap.

Arm Kaatje, je zou maar zo’n moeder hebben. Een moeder die meer geeft om haar huis en hoe schoon het is, die bijna 24/7/365 schoonmaakt, en die je gewoon op een koelkast zet zodat je niet in de weg staat/loopt.

Ze mocht blijkbaar ook niet meer naar school.

Gelukkig zag iemand dat en heeft geregeld dat Kaatje bij iemand anders kon wonen. En die persoon was Fien.

Ik vond Fien echt een geweldig persoon. Ze was lief en slim, en wist precies wat kinderen nodig hadden. En dan hebben we de kinderen, oh God ik heb me toch een paar keer moeten lachen. Vooral om Deesje, echt eigenwijs en een opdondertje. En ik was zo blij voor Kaatje, dat ze nu een goed huis heeft, met iemand die wel om haar geeft.

Alles loopt goed, en dan poef, krijgen we de slechterik, ook wel genoemd: De Inspecteur. Ik mocht hem niet. Komt zomaar binnen en wil van alles. Ik vond het wel een beetje extreem om hem dan maar op te sluiten zodat hij niets kan vertellen aan het ministerie. Ach ja, kinderboek, en natuurlijk loopt alles weer goed af aan het einde.

Ik hoop dat Janneke nog veel meer boeken gaat schrijven. 🙂

5 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: