Review for De Roze Rapper

Review for De Roze Rapper

De Roze Rapper Dit was bij verre het beste boek in de serie tot nu toe.

Je merkt gewoon dat het verbeterd bij elk boek. Boek 1 was ontzettend Mees Kees, boek 2 minder, en nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik een nieuw boek lees die niks met Mees Kees heeft te maken.

Dit was weer een leuk boek, ik vond het ook leuk om eens te zien waar iedereen woonde in de stad. En nog meer plaatjes en strips. Ook het lettertype en de layout las erg fijn en ik hoop dat ze deze stijl houden.

Ook het verhaal was erg leuk, we hebben dit keer Goaltje, die niet meer naar school wilt. Wat ik niet snap is dat niemand van de school of de ouders er om gaven. Ik vind Goaltje ansich een beetje een apart karakter, en ik ben nog niet uit of ik hem leuk vind of irritant.

Dan hebben we ook een roze rapper (een van de Rachelles?) en een spook. En hoe Flits dat weer allemaal uitzoekt, gaat slapen in de school (spannend, heb ik vroeger ook wel eens willen doen toen ik klein was) en de ontdekkingen die ze doen.

Ik zal zeker de verdere boeken lezen die ooit uitkomen van deze serie.

5 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: