Review for De Nieuwsjagers

Review for De Nieuwsjagers

De Nieuwsjagers Ik zag deel 3 liggen in de boekenwinkel, en besloot maar eens in de bieb op zoek te gaan naar deel 1.

En wat was het leuk. Ookal vond ik de hoofdpersoon niet echt leuk, hij deed me teveel denken aan de hoofdpersoon van Mees Kees. Zijn haar, zijn bouw en ook zijn vrijwel negatieve kijk op dingen en hoe hij dingen deed, was gewoon bijna hetzelfde. Ik had op sommige tijden het gevoel: Ah, daar komt Mees Kees aan. En realiseerde me dat dit een ander boek was. 🙂

Het verhaal van het boek was leuk. Ik kan me voorstellen dat kinderen die schoolkrant niet willen lezen, en wat doe je dan als leraren het niet willen (omdat ze gewoon geen zin hebben), dan maak je een site, speciaal voor kinderen. Alle andere kinderen in het groepje waren leuk om over te lezen, over hoe ieder zijn eigen kwaliteiten had.

Ik ga zeker boek 2 lezen, en misschien boek 3.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: