Review for Jubelientje wordt wild

Review for Jubelientje wordt wild

Jubelientje wordt wild Jubelientje boeken zijn echt verslavend leuk om te lezen. Leuke prenten en leuke verhalen.

Ik vond het wel apart dat Jubelientje eerst niet kon lezen/schrijven (in Jubelientje leert lezen/schrijven) en dat nu heel goed kan. Ik weet niet precies in welke volgorde de boekjes zijn geschreven (er zijn teveel edities en ook geen goed lijsten), dus ik ga er maar van uit dat er misschien nog een boekje tussen zit.

Verder was het erg leuk. We hebben verhaaljtes over de vrijmarkt, Jubelientje die in een keer de zwarte band wilt halen en een veulentje wordt geboren. Ik vond het ook erg leuk dat er strips bij zaten van een paar pagina’s lang.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: