Review for Jubelientje leert lezen

Review for Jubelientje leert lezen

Jubelientje leert lezen Weer een geweldig Jubelientje boekje, in deze leert ze lezen en schrijven.

Tussen de verhalen in staan soms paginas waar Jubelientje probeert te schrijven, ze heeft immers van haar oma een mooi notitieboekje gekregen. Uiteindelijk lukt het haar zelfs haar naam te schrijven. 🙂 Yeah voor Jubelientje!

Verder waren de verhalen echt hilarisch, ookal vraag ik me een ding af: Waar zijn Jubelientjes ouders? Woont of logeert ze nou bij haar oma? Jubelientje altijd bij haar oma, maar toch in een van de verhalen was ze haar tandenborstel vergeten, dus dat betekent dat ze daar logeert. Maar dat doet ze dan wel vaak. Ik zou graag de ouders wel eens willen zien.

Verder was het een leuk boek, met leuke prenten. 🙂

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: