Review for Wreed

Review for Wreed

Wreed Dit boek was redelijk.

Ik vond het wel goed hoor, maar ik weet niet het miste iets. Het voelde iets te langgerekt. Het blijft spannend door de zwarte tussenstukjes over de ontvoering, maar de rest was zo-zo.

Ik mocht Daniëlle’s vriendinnen niet. Vooral niet Loulou, echt wat (sorry voor mijn taalgebruik) teef was dat zeg. Ik snap dan ook niet dat Daniëlle vriendinnen blijft met iemand als dat. Iemand die je uitlacht, dreigt filmpjes van je op internet te zetten, gemene dingen zegt en meer. Margriet was ok, maar pas op het laatst mocht ik haar wat meer.

En dan hebben we Stalker Stan, God, die gast kan ook niet de hint snappen. Blijft Daniëlle maar stalken, het was gewoon eng, en ik hoop ten zeerste dat Daniëlle er eens wat aan gaat doen.

Verder vond ik het laatste stuk echt geweldig, ik had niet verwacht dat het die persoon was. Ik had een lijstje in mijn hoofd van mogelijke daders (gebaseerd op wat er in het boek gebeurde).

Als laatste, zou ik dit boek zeker niet aanraden aan iedereen onder de 17/18 jaar, dit vanwege de dingen die gebeuren tijdens de ontvoering en de sex die een paar keer voorbij komt.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: