Review for Vos en Haas op het eiland (Vos en Haas, #3)

Review for Vos en Haas op het eiland (Vos en Haas, #3)

Vos en Haas op het eiland (Vos en Haas, #3) Mijn eerste echt Vos en Haas boek.

 

Ik had laatst het Woordenboek van Vos en Haas gelezen, deze had naast (geweldige) definities op woorden, ook stukjes verhaal en die trokken me enorm aan.

Dus ja, ik moest wel even langs de bieb om te kijken of ik meer boeken kon vinden, en ik vond er 2. Deze en die over het zwijn.

Dit was een briljant boek. De woordspelingen, de relatie van Vos en Haas (nog steeds een vreemde combinatie, een vos en haas die beste vrienden met elkaar zijn) en ik vond het ook heel mooi hoe ze flessenpost deden en dat ook daadwerkelijk aankwam. Gewoon even zetten dat het naar Uil moet, in de boom naast Vos en Haas (die er nu niet zijn) en daaronder gewoon Bos. En voila, post bezorgd. Dat wil ik ook wel, zou makkelijk zijn. 🙂

Rob was een nieuw personage, en ik vond hem echt leuk, ook al was hij af en toe een beetje irritant met hoe hij tegen Haas en Vos deed.

Ik ga zeker de rest van de boekjes ook lezen. Morgen maar eens naar de andere bieb waar ik lid van ben en kijken of zij wat meer boeken hebben.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: