Review for Uitgeteld: De laatste duizend woorden van Tess

Review for Uitgeteld: De laatste duizend woorden van Tess

Uitgeteld: De laatste duizend woorden van Tess Een redelijk boek. Ik heb wel de tussenstukken overgeslagen.

Een hoofdstuk geprobeerd, maar ik vond de schrijfstijl en de personages en het verhaal gewoon niks. Tess haar verhaal was veel interessanter en veel beter.

Tess besluit na de dood van haar vader nog maar 1000 woorden te spreken en daarna wil ze zwijgen. Ze komt er al gauw achter dat het niet zo makkelijk is en alles gaat al snel van al niet zo goed naar slecht. Tess begint veel te eten, wordt stiller en verdrietiger. Ondertussen gaat haar moeder wel door met haar leven.

Ik moet zeggen, wow, Tess was een geweldig personage, ik mocht haar en ik vond het ook heel zielig voor haar, zoveel dingen die gebeuren. Ik hoop echt dat ze beter kan worden, het kan verwerken en ook weer gaat praten.

Ik vond het nog vreemder dat haar moeder echt supersnel blijkbaar al een ander had gevonden en ook zwanger was . Ik weet niet precies hoeveel tijd er tussen het boek en de dood van de vader zit, maar als het boek in 2013 plaats vindt, en de vader ergens in 2012 is doodgegaan, dan is dat maar net een jaartje, misschien minder, en de dode vader is nu al vervangen. Sorry hoor, maar als mijn vriend ooit dood gaat, zal het heel lang duren voordat ik een ander wil hebben.

Interessant boek, maar ik had meer verwacht. 2 sterren.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: