Review for Superjuffie komt in actie!

Review for Superjuffie komt in actie!

Superjuffie komt in actie! Weer een superleuk boekje over Superjuffie. Dit keer niet een dierentuin maar een hele oude eik die wordt omgehakt.
Ik vond het een leuk boekje, ook al vond ik het jammer, opeens is ze de vriendin van Hakim, terwijl daar in het vorige boek niet echt veel naar gehint werd. Ik had liever er over willen lezen dan het opeens op mijn plaat te krijgen. En ze zat ook vaak in het boek te twijfelen over haarzelf en Hakim, en dat verpestte toch een beetje het boekje.

Verder was het geweldig, het haalt nieuwe dingen als 3d-printers en dingen die je daarmee kan printen en vermengde ze met het boek in een leuk verhaal.

Super dus, en ik zal zeker de rest van de serie in de gaten houden.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: