Review for Super Jan een echte held

Review for Super Jan een echte held

Super Jan een echte held Kwam er pas toen ik thuis was van de bieb achter dat dit deel 3 was, en niet deel 2. 🙁 Dank je wel bibliotheek.Dit boek was erg leuk, we hadden verschillende gebeurtenissen. Een komeet bedreigd de aarde, katten verdwijnen, Fausto heeft plankenkoorts, speeltuin verdwijnt. En allemaal werden ze leuk tot een verhaal verweven. Wel jammer dat de komeet ergens na 1/3 erg ver naar de achtergrond verdwijnt en pas aan het einde wordt de komeet werd genoemd. Maar verder leuk.

Vooral het kattenconcert en dat Fausto weer kan optreden. Genezen van Plankenkoorts, alsof het een ziekte betreft. 🙂

Ik zal zeker deel 2 en deel 4 zoeken.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: