Review for Sinterklaas slaat een jaartje over

Review for Sinterklaas slaat een jaartje over

Sinterklaas slaat een jaartje over Ik zag dit boek op een website staan en besloot maar meteen te reserveren bij de bieb.

En wat was het een leuk boek. De Sint heeft er gewoon geen zin meer in, geen zin kadootjes, geen zin in gedichten, hij probeert van alles om er onderuit te komen, tot hij een briefje krijgt van Noortje, die hem meteen motiveerd om toch te gaan!

Ik vond het echt leuk om te zien wat de Sint nou allemaal deed om er onder uit te komen. Het boek verstoppen, zijn paard in een zebra veranderen en meer. De illustraties waren echt heel mooi en kleurrijk en ik ben echt heel blij dat ik het boek heb gekozen. Een beetje laat, aangezien de Sint het land al heeft verlaten, maar ik kon het boek niet eerder vinden.

5 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: