Review for Later, als ik groot ben

Review for Later, als ik groot ben

Later, als ik groot ben Ik zag dit prachtige boek staan bij de bieb op display, en wilde het meteen bekijken.

 

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. De illustraties zijn absoluut prachtig, mooi en prikkelen mijn fantasie. Het was ook leuk dat een aantal van deze platen een zoek en vind puzzel hadden, en in sommige kon je gewoon verdwalen, elke keer vond je weer wat nieuws.

Ik vond het ook leuk hoe we door een aantal beroepen gingen, van Ruimtevaarder die in gevecht is met enge marsmannetjes tot Juf/meester van een geweldig schoolgebouw (met zelfs een glijbaan over een gebouw heen!!).

Zeker een aanrader voor mensen met kinderen, maar ik weet zeker dat oudere kinderen, en zelfs volwassenen die boek heel leuk gaan vinden. 🙂

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: