Review for Go Lotte

Review for Go Lotte

Go Lotte Redelijk boek over pesten en wraak.

Ik vond Lotte wel een leuk meisje, en ik voelde met haar mee op sommige tijden. Soms vond ik haar gedrag ook gewoon stom. Kom op zeg, terug vloeken? Een wraak pagina maken? Slecht idee. Gewoon naar je ma gaan (ja ze is bezig, en druk, maar ik weet zeker dat ze je heel graag wilt helpen) of een vertrouwenspersoon zoeken op school. Je hebt genoeg bewijs om te laten zien, je hebt genoeg mensen die hebben gezien wat er gebeurd is.

En echt? Dat taalgebruik? Het deed me gewoon pijn aan mijn ogen. Als dat is hoe de jeugd typt dan maak ik me zorgen voor later.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: