Review for De flat van Fatima

Review for De flat van Fatima

De flat van Fatima Wat een geweldig leuk boek was dit.

 

Karel en haar vrienden (ja Karel is een zij) waren geweldig. Ze bedachten van alles toen ze hoorden dat Fatima (een vrouw uit hun flat) weg moest. Ik vond de oplossing echt leuk en ook dat ze hun best deden om haar te verstoppen.

Ik vond de wethouder echt een (sorry voor mijn taalgebruik) klootzak. Hij wilde niet eens luisteren naar de kinderen, en hij wilde niet eens luisteren naar Fatima, die zo haar best deed.
Ook die irritante en knorrige buurman zorgde er een aantal keer voor dat ik bijna met het boek wilde gooien. Hoe hij bleef mopperen over alles en iedereen. Deed of buitenlanders achterlijk waren en meer.

De mails tussen Karel en haar vriendin waren leuk, vooral toen we de goudvis kwestie kregen en Karel was vergeten te zeggen dat het een goudvis was die dood was gegaan. Gevolg: Gestressde vriendin die bijna de politie wilde bellen. 🙂

Een leuk boek dus, en een aanrader voor iedereen!

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: