Review for Elvis Watt, miljonair

Review for Elvis Watt, miljonair

Elvis Watt, miljonairWat zou jij doen met heel veel geld?
Beetje jammer dat dit een boek is met een geval van gelogen blurb, of in ieder geval deels. Zijn verjaardag vindt pas plaats aan het einde van dit boek. Daarvoor heeft hij al geld gekregen, 1 keer in een envelop bij een zwembad en de andere keer toen hij meneer Spoek ontmoette in zijn huis.

Verder was het een heel leuk boek, echt een heel interessant idee. Arm jongetje vindt uit wie zijn opa is, zijn stadje wordt steeds lelijker (Yeah voor industrie en wegen bouwen :), hij wordt rijk en nog meer.

Ook de illustraties door Annet Schaap zijn weer zoals altijd leuk om te zien.

Ik zal zeker boek 2 lezen wanneer deze uitkomt.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: