Review for Ik hou van Artis het park, de dieren, de mensen

Review for Ik hou van Artis het park, de dieren, de mensen

Ik hou van Artis het park, de dieren, de mensen Wauw, dit was een machtig mooi boek. De verhalen van mensen/bezoekers, de foto’s zijn zo mooi en het is leuk om ook zwart-wit of sepia foto’s te zien.

Ik vond de verhalen, en de geschiedenis echt prachtig om te lezen. Ik ben nu al jaren niet naar Artis gegaan, voornamelijk vanwege hoe de dieren soms in de kooien waren (klein). Het was een prachtig park, maar de dieren… Maar ik heb gehoord dat ze van alles willen veranderen, en als dat klaar is wil ik zeker weer naar Artis.

Tot die tijd heb ik dankzij dit boek weer mijn portie dierentuin Artis gehad.

Een aanrader voor iedereen die van dierentuinen houdt of van Artis alleen.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: