Review for De spionnenclub

Review for De spionnenclub

De spionnenclub Dit was echt een super leuk boek om te lezen. 🙂

Georges (de s spreek je niet uit) verhuist naar een nieuw huis, daar ontmoet hij Kitser en zijn familie. En zo begint het avontuur.

Georges was een heel erg leuk personage om te lezen. Hij was grappig en slim, maar ik vond hem ook zielig. Zijn moeder die bijna nooit thuis is en uiteindelijk in het ziekenhuis belandt door een infectie . Ik was blij dat hij een vriend vond, en ook op school ging hij gewoon tegen de pestkoppen in, wat leidde tot veel spannende dingen.

Kitser, Kitser, ik moet zeggen dat ik hem iets teveel vond. Te irritant, te bossy, te alleswetend. Natuurlijk had Georges ook wat kunnen zeggen, maar ik kan me voorstellen als je geen vrienden hebt, je heel blij bent met wat je hebt.

Maar het boek was leuk, en ik zou het zeker aanraden voor iedereen. Of je nu kind of volwassene bent.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: