Review for HEX

Review for HEX

HEX Ik keek echt uit naar dit boek, het leek me echt geweldig. En dat was het ook aan het einde. Maar het was ook teleurstellend.

Teleurstellend hoe? Wel als ik de achterkant moet geloven willen mensen viral gaan met de heks, en terwijl er inderdaad een best groot stuk overgaat, het is niet het enigste en ook niet het grootste gedeelte. En dat vond ik jammer. Ik keek eigenlijk wel uit, dat ze de heks exposen op het internet, met youtube of facebook. Maar uiteindelijk kwam dat er niet van.

Verder was het boek best eng en ik heb nog een nachtje of zo niet zo geweldig geslapen. Het idee dat die heks zomaar in je kamer kan staan. Zomaar poef naast je staat, je zelfmoord-ideëen in je oor fluistert. Het feit dat haar ogen, en mond dicht zijn genaaid. shivers.

Het einde… ja dat was best een teleurstelling. Zoals ze op het internet zeggen: That escalated quickly. Tot op deze dag heb ik nog steeds haast geen idee of het nou allemaal waan was, of allemaal echt, de de vele grafische beelden die er waren… Nee dank je. Ik heb bijna overgegeven een paar keer en wilde eigenlijk het boek gewoon weggooien.

Uiteindelijk wel doorgelezen, maar het einde was echt een teleurstelling. Suddenly, gore! Suddenly apocalypse!

Ik zou dit boek aanraden aan mensen die het niet erg vinden om het woord tepel vaak voorbij te zien komen, die een semi-verkrachting en andere gruwelijkheden niet erg vinden. Maar als jij hier komt voor spoken en bangmakerij, dan stop met het boek op ongeveer de helft/3/4.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: