Review for Verliefd op alle 3

Review for Verliefd op alle 3

Verliefd op alle 3 Hoe bedoel je achterlijk, kinderlijk hoofdpersoon. :\

Merel en haar broertje gaan met hun ouders op vakantie naar Ashford, maar algauw raken ze elkaar kwijt. Merel vindt een portemonnee, en Daan is afgeleid door waffels.

Merel vind het blijkbaar maar normaal om niet een portemonnee aan de politie te geven (want OMG er zit een backstage pass in van haar favoriete band). Ze eindigen uiteindelijk in Londen en gaan op zoek naar het meisje.

Daan probeert nog haar te overtuigen om naar haar ouders te gaan, maar nee, mevrouw Merel wil, en moet, en zal haar Zac zien. rolls eyes Natuurlijk zegt ze dat niet met veel woorden, maar ze doet nou ook niet echt veel moeite om het meisje van de portemonnee te vinden. Het is voornamelijk Daan.

Sorry, maar ik vind het zwak, ze hebben niet een keer naar hun ouders gebeld om te laten weten dat ze vastzitten in Londen, nee, ze maken het er gewoon van, stelen een sleutel voor een dure kamer (hoe je dat kan doen geen idee, met al die cameras, bewaking en meer, maar ach, het is een boek), en blijven dus de hele tijd in Londen. Sorry hoor. Maar ik hoop dat als Merel aan het eind van het boek weer bij haar ouders terugkomt dat haar ouders haar flink straffen voor dit achterlijke gedrag en haar leren dat no matter dat je favoriete band speelt, en OMG je hebt iemands backstage pass, je gewoon naar je ouders moet gaan. Je bent een kind, je kunt niet zomaar even in een wereldstad rondlopen. :\

Heel jammer. :\

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: