Review for Krabbels van Bien

Review for Krabbels van Bien

Krabbels van Bien Dat was een leuk boek, ook al waren er wat dingen die niet klopten.

Zoals dat Bien (die 10 jaar is) gewoon sigaretten kan kopen. Ik weet niet waar ze woont, maar dat kan niet. Je moet minstens 16 (nu zelfs 18) zijn om ze te kunnen kopen. Voor een boek van 2013, vindt ik dat een beetje jammer.

Verder dat niemand doorheeft dat Bien alles zelf doet, ik bedoel, ze staat op een hoge ladder de ramen te lappen, niemand in de buurt vindt het vreemd? Als ik een kind op een hoge ladder zie staan ga ik toch vragen stellen.

Verder was het een mooi verhaal, blij om te zien dat alles goed komt.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: