Review for Hasta la vista!

Review for Hasta la vista!

Hasta la vista! Ik zou dit geen Jeugdthriller noemen. Ik zou vanwege de best grafische “”verkrachtingsscene”” het eerder voor 17+ zetten. Niet jonger. Dit wil je niet dat kinderen lezen.

Verder was het een goed boek, though ik nog steeds wil weten wie die persoon was in het begin, ze werd Mandy genoemd, maar voor de rest zien of horen we niks van haar.

Het verhaal was wel goed, maar seriously, waarom zijn tieners zo dom? Iets wat ik steeds vaker in boeken zie, en momenteel best cliche wordt. Het hele, ach het is mijn eerste keer, dan hoef ik geen voorbehoedsmiddelen te gebruiken, want ach wat is de kans dat ik zwanger word? En poef, toen was er een baby in hun buik, en dan is het boehoe, hoe is dit gebeurd?

Verder vond het wraak gedeelte best heftig, vooral ook omdat ze er maar van uitgingen dat Claire dus gelijk had. Terwijl die moeder al heeft gezegd dat er een autopsie gaat gebeuren, wacht dan even voordat je overhaast mensen hun balzakken en zo er af hakt . :\

Claire was ook best annoying, ik vond haar echt geweldig in het begin, leuke, spontane meid. En toen zag ze een leuke jongen, en ach, luisteren naar je vriendin, of iets anders doen is out of the question.

Als er ooit een boek 2 komt, zal ik die waarschijnlijk wel lezen, maar meer omdat ik wil weten of Milla en Chan de gevangenis in gaan, en dat verdienen trouwens. En ik wil weten wie Mandy is.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: