Review for Een tiener als moeder

Review for Een tiener als moeder

Een tiener als moeder Dit was een makkelijklezen boek. Normaal lees ik die niet, want de zinnen zijn te kort en bevatten soms maar enkele woorden en dat leest niet lekker.
Maar vanwege het thema, besloot ik het toch te proberen.

Mijn eerste gedachten na 30 paginas.. wow is dat kind echt 16? Ik heb eerder het gevoel dat ze 13 of 12 is met hoe zij zich gedraagt. Ook toen ze met haar vriendje voor het eerste vrijde, en hoe ze dan maar geen condoom of zo nodig vindt, want hé! Het is de eerste keer, dus dan wordt je niet zwanger. Geen wonder dat je zwanger wordt als je zoiets denkt. zucht

En dan haar reactie later, als haar ouders boos/teleurgesteld zijn. Dan staat er deze zin: “”Ze snapt zelf niet waarom dit is gebeurd.”” Echt? Je weet het niet? rolls eyes

En die ouders van Rick? Je zoon heeft zijn vriendin (ja zijn vriendin) zwanger gekregen, en jullie geloven het niet? Wauw.. Jullie denken goed over die meid zeg..

Claire is ook gewoon een gemeen persoon zeg. Zeker, Lisa is gewoon niet handig geweest, maar haar pesten is ook gewoon laag.

Uiteindelijk wel een leuk boek, maar meer ook niet. Ik vond het wel jammer dat we dus nooit te weet komen of ze nou wel of niet die DNA test hebben gedaan.

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: