Review for Paper Towns: waar is Margo Roth Spiegelman?

Review for Paper Towns: waar is Margo Roth Spiegelman?

Paper Towns: waar is Margo Roth Spiegelman? Na heel wat reviews te hebben gelezen, en vanwege een challenge van een van mijn groepen, besloot ik dit boek te lezen.

Ik weet niet of het komt doordat het Nederlands is, of iets anders, maar ik vond het boek niet echt leuk. Er waren wat grappige en spannende momenten, bijvoorbeeld de avond voor Margot weggaat of de roadtrip, maar veel was best wel saai en ik vond Ben behoorlijk vervelend en stom. Again misschien komt hij beter over in het Engels, maar ik vond zijn constante “”schatteboutjes praat”” gewoon niet leuk meer. En ook het aantal schunnige grappen maakten het nou niet echt leuk.

Het einde was een beetje anticlimax, ik had eigenlijk gehoopt dat ze haar niet konden vinden, dat ze een berichtje van haar vonden. Of dat ze het groepje verwachtte. Iets beters dan wat we nu kregen.

Misschien is het ook wel niet mijn soort boek. Ik heb ook Fault in our stars geprobeerd (weer in het Nederlands, yeah voor bibliotheken met bijna geen Engelse boeken), maar ook daar liep ik vast.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: